Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Ξενοδόχοι Χανίων


Με νυχτερινή φωτογραφία του παλιού λιμανιού η ιστοσελίδα της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων "υποδέχεται" τον επισκέπτη της. Μέσα από τον συγκεκριμένο ιστότοπο, όπως αναφέρεται, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, προσπαθεί να κρατάει ενήμερα τα μέλη της για όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο ενώ για τους επισκέπτες του νομού, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα είναι ένα σημείο αναφοράς, όπου περιγράφονται τα κυριότερα αξιοθέατα που μπορούν να επισκεφθούν, ξενοδοχεία- μέλη της ένωσης όπου μπορούν να μείνουν και δραστηριότητες που θα μπορούσαν να κάνουν.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:
http://www.haniahotels.gr/association

ΣΥΝ-ΚΙΝΗΣΗ στο Facebook

Η ομάδα σύγχρονου εκφραστικού χορού ΣΥΝ-ΚΙΝΗΣΗ που συγκροτήθηκε το 2002 στα Χανιά από την χορεύτρια - χορογραφό Σοφία Φαλιέρου, έχει το δικό της χώρο στο Facebook.
Οι επισκέπτες μπορούν να δουν φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές της και να ενημερωθούν για τις δράσεις της.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:
https://www.facebook.com/SYNKINISIDANCECOMPANY

Live Camera από Φαλάσαρνα

Μία από τις αγαπημένες παραλίες είναι αυτή στα Φαλάσαρνα. Ο επισκέπτης της περιοχής μπορεί όμως να τη δει και από απόσταση. Στον παγκόσμιο ιστό λειτουργεί κάμερα που μεταδίδει εικόνα από τα Φαλάσαρνα. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:
http://penteli.meteo.gr/stations/falasarna/camera/live.html

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

Η Κρήτη στο Παρίσι

Τα κρητικά προιόντα πάνε πάντού!  Στο Παρίσι λειτουργεί ένα κατάστημα με όνομα: Creta Aeterna το οποίο, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του, πουλάει
"μοναδικά προιόντα του νησιού της Κρήτης", όπως ελαιόλαδο και βότανα. Μάλιστα, στα φυλλάδιά του φιγουράρουν Χανιώτικες εταιρείες όπως η ΒΙΟΛΕΑ και η Terra Creta. Η ιστοσελίδα του είναι κομψή και όμορφη.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://creta-aeterna.com/

Η ΕΡΑ Χανίων στο Facebook

Η ΕΡΑ Χανίων δεν έχει κλείσει. Συνεχίζει τις εκπομπές της με πρωτοβουλία των εργαζομένων της που διεκδικούν τη διατήρηση της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Οι εργαζόμενοι στην τοπική ΕΡΑ έχουν δημιουργήσει και ομάδα στο  Facebook μέσω της οποίας ενημερώνουν για τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα στις εγκαταστάσεις του σταθμού στη Σούδα. Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι:
https://www.facebook.com/era.hania

Εκφρασις Dance

Πλούσια σε φωτογραφίες και βίντεο η ιστοσελίδα της σχολής χορούς "Εκφρασις" ταξιδεύει τον επισκέπτη.
Παράλληλα, η ιστοσελίδα ενημερώνει για τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες της σχολής.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://www.ekfrasis-dance.gr/el.html


Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

Tango Argentino

Το Tango είναι ένας μαγευτικός χορός και στο Youtube έχουν ανέβει βίντεο μέσα από τα οποία η Φρίνη και ο Δημήτρης και η Φρίνη που έχουν την ομώνυμη σχολή στα Χανιά, μας ταξιδεύουν σε αυτούς τους μουσικούς δρόμους.
Ενα από τα βίντεο αυτά υπάρχει στη διεύθυνση: http://www.youtube.com/watch?v=YXq2Ru2VnZA Ολα τα βίντεο υπάρχουν στην διεύθυνση: http://www.youtube.com/playlist?list=PL6171A22A81807D81

Νοσοκομείο Χανίων

Το Νοσοκομείο Χανίων βρίσκεται και στο Διαδίκτυο. Στην ιστοσελίδα του ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για τα τμήματα και τα εξωτερικά του ιατρεία, να λάβει πληροφορίες για ρατεβού και για το γραφείο επικοινωνίας με τον πολίτη. Σε ειδική ενότητα υπάρχει δημοσιοποίηση των δελτίων Τύπου του Νοσοκομείου. Μόνο που η ενότητα αυτή, όπως προκύπτει από την επίσκεψή μας, έχει να ανανεωθεί από το 2008! Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://www.chaniahospital.gr/

Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Η τοπική Εκκλησία έχει τον δικό της χώρο στον παγκόσμιο ιστό. Η ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου περιλαμβάνει πληροφορίες για εκκλησιαστικά θέματα και δραστηριότητες της Μητρόπολης, σύνδεση με το Ράδιο Μαρτυρία αλλά και web Tv!
Η ηλεκτρονική διεύθυνση είναι: http://www.imka.gr/

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Γλωσσίτσες

Οι "Γλωσσίτσες", το γνωστό εστιατόριο στο παλιό λιμάνι, έχουν το δικό τους ιστολόγιο στον παγκόσμιο ιστό. Το μπλογκ glossitses.wordpress.com δεν περιορίζεται στα τα του μαγαζιού. Αποτελεί ένα παράθυρο στον κόσμο της λογοτεχνίας, της φωτογραφίας, της κοινωνίας. Με καλογραμμένα κείμενα, άλλα πικάντικα, άλλα πολιτιστικά, άλλα κοινωνικά και με πολύ χιούμορ, η περιήγηση είναι πράγματι ευχάριστη!

Ελαιουργείον

To "Ελαιουργείον - Εργοστάσιο Τέχνης" στο Δρομόνερο, κοντά στις Βουκολιές, είναι  σημαντικός χώρος πολιτισμού του Νομού Χανίων. Από τη μέρα μετατροπής του σε χώρο τέχνης, έχει διοργανώσει σημαντικές εκθέσεις και εκδηλώσεις και η δραστηριότητά του συνεχίζεται με γοργό ρυθμό έως και σήμερα. Η ιστοσελίδα του συγκεκριμένου χώρου βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.olivepress.eu/

Παλαιόχωρα

Με πληροφορίες, φωτογραφίες αλλά και ζωντανή εικόνα, ο ιστότοπος για την Παλαιόχωρα βρίσκεται στην διεύθυνση: http://www.palaiochora.com/ Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί ακόμη να ενημερωθεί για την ιστορία της περιοχής αλλά και για τις παραλίες στις οποίες μπορεί να απολαύσει το μπάνιο του.